Over mij

Ellen Pluimers

Loopbaancoach & HR Adviseur

Zeer ervaren in mens en werk als loopbaancoach en als HR Adviseur. Empathisch sterk en luistert met oor en hart. Legt makkelijk contact en stelt de mens centraal. Positief ingesteld. Op het juiste moment de juiste vragen stellen zit in het bloed. Begeleiding is positief, intuïtief en gericht op samenwerken.

Al mijn hele werkzame leven ben ik geboeid door het thema ‘mens en werk’. In Nijmegen heb ik Communicatiewetenschap gestudeerd. Mijn eerste ‘echte’ baan was intercedent bij een uitzendbureau. Daar kwam ik erachter wat ik echt leuk vond: mensen koppelen aan werk en andersom. In de avonduren opleidingen personeel en organisatie gevolgd en zo aan de slag gegaan als personeelsadviseur. Eerst in de chemische industrie, daarna in de gehandicaptenzorg. Zo’n 10 jaar geleden ben ik me ook gaan ontwikkelen op het coachingsvlak: eerst een opleiding loopbaanadvies (NCOI), daarna de coachingsopleiding bij ICM.

Privé leef ik in een samengesteld gezin met 3 kinderen op 3 verschillende scholen: basisonderwijs, middelbare school en MBO. Zo ontstond de afgelopen jaren mijn interesse voor het studiekeuzeproces en jongeren. En heb ik mij geschoold in Studiekeuzecoaching.
‘Werken is leren en leren is werken’. Een leven lang leren is heel vanzelfsprekend voor mij. Mijzelf blijven ontwikkelen is bijna een eerste levensbehoefte… Dit niet alleen door middel van scholing, studieboeken, lidmaatschap beroepsvereniging (NOLOC), webinars, LinkedIn etc, maar zeker ook door de gesprekken met mijn kandidaten!

"Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!"

Top