Loopbaan Inspiratiedag

Wil jij beweging in je loopbaan?

Datum: er komt een datum in het najaar, op een zaterdag
Tijd: 9.30 – 13.00 u (inloop vanaf 9.15 uur)
Locatie: Beide Zussen, Helmichstraat 37, Huissen
Kosten: € 55

Heb jij nog aansluiting bij je werk, bij je organisatie, bij de huidige arbeidsmarkt? Anno 2018 ben je zelf verantwoordelijk voor je duurzame inzetbaarheid: voor je motivatie, voor je eigen ontwikkeling, voor je fysieke en mentale fitheid, voor werk hebben/krijgen en houden.

Deze dag gaan we aan de slag met de volgende thema’s:

1. Kwaliteiten
Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn? Veel mensen vinden het lastig deze te benoemen. Wanneer je je aanmeldt, krijg je een voorbereidingsopdracht om hier thuis vast mee aan de slag te gaan. Bij de Zussen gaan we hier samen over in gesprek en geven we elkaar tips.

2. Duurzame inzetbaarheid
Dit is een heel breed thema, het gaat over goed, gemotiveerd en met plezier je werk kunnen doen. Nu en in de toekomst. Deze dag besteden we aandacht aan de thema’s werk-privébalans en gezondheid: fysiek en mentaal fit zijn. Dit onderdeel wordt verzorgd door Wil Nelis, beweegcoach van Wilskracht (http://gezondafvallenmetwilskracht.nl/ We komen in beweging en je krijgt praktische tips mee naar huis!

3. Solliciteren
De laatste jaren is er heel veel veranderd op het gebied van solliciteren: hoe een CV eruit ziet, het gebruik van LinkedIn, waar je het werk/de vacatures vindt, netwerken. Hier valt veel over te vertellen en deze dag stippen we  alvast een aantal thema's aan.

Als extraatje kun je na vandaag je CV naar mij mailen voor feedback.

Als er hard gewerkt wordt, moet er natuurlijk ook pauze zijn: koffie of thee met een heerlijke Zoetplank van Beide Zussen.

Heb jij zin om samen met anderen actief aan de slag te gaan, je verhalen omtrent je loopbaan te delen en inspiratie van elkaar te krijgen? Meld je aan via info@pluimingcoaching.nl

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

 

Top